Event

Prova på pistolskytte?

Nätverksträffar, teambuilding, afterwork, möhippor, svensexor eller andra event?

Eslövs pistolklubb arrangerar eventskjutningar.

Spänn hanen och krama avtryckaren. Upplev spänningen, adrenalinet och sen den sköna känslan efter en riktig fullträff!

Datum för 2020 är 18 april (fullbokat), 25 april (fullbokat), 9 maj (fullbokat), 13 juni (fullbokat), 27 juni (fullbokat), 1 augusti (fullbokat), 8 augusti (fullbokat), 5 september (fullbokat), 19 september (en plats) och 3 oktober. Ibland får vi återbud så det kan ibland löna sig att fråga efter datum som för närvarande är fullbokade.

Vill ni anmäla ert intresse så använd kontaktformuläret nedan.

Du får chansen att prova på vapen av olika kaliber. Kostnaden är bara 695 kronor per person. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

Paketet innehåller skytte med pistoler och revolvrar i följande kalibrar:
15 skott .22lr
5 skott .38 special
10 skott .9mm
3 skott .357 Magnum
4 skott .44 Magnum

Ni får en säkerhetsgenomgång och ni går igenom skjutbanans regler samt lite information om hur de olika vapnen fungerar. Därefter följer en kort genomgång av skjutteknik, andning, ställning, riktning och avfyrning som alla är viktiga moment man måste behärska för att kunna prestera bra på skjutbanan.

Ni börjar skjuta med ett finkalibrigt vapen (kaliber .22) för att få grundläggande kunskaper innan du successivt får prova på grövre vapen. Avslutningsvis kommer ni att få provskjuta en .44 Magnum.

Att skjuta är en spännande utmaning som passar alla, så ladda för att provskjuta såväl kända tjänstevapen som tävlingsvapen i olika kalibrar och vapentyper.

För vidare information kan ni använda kontaktformuläret nedan eller maila. (event @ espk.eu)